قابلمه چدن اصل

ظروف آشپزی

آشپزی حاصل آمیختن عشق و هنر با دقت و ریزبینی است. آشپزی محدودیتی ندارد به طوری که با ترکیب مواد غذایی خام و تلفیق مزه ها، می توان مزه و طعم جدید و خاص خلق کرد. این برگرفته از هنر و خلاقیتی است که می تواند از ترکیب چند طعم یکنواخت، طعمی هیجان انگیز بدست آورد.

آشپزان حرفه ای و ماهر به نکات ریز و جزئیات دقت زیادی دارند. آنها می دانند که تازگی مواد غذایی تا چه اندازه در طعم و مزه نقش دارد. آنها می دانند ظروفی که طبخ غذا در آنها انجام میگیرد تا چه حد در نحوه پخت، سرعت پخت، طعم و حتی رنگ غذا موثر است. از این رو به دنبال بهترین ها هستند تا بهترین ها را خلق کنند.

ظروف نامناسب می تواند به دلیل واکنش های منفی با مواد غذایی، طعم و رنگ غذا را تحت تاثیر قرار دهد و مزه ی آن را از بین ببرد، دستخوش تغیرات کند و به طور کل زمان و زحمتی که برای طبخ غذا صرف شده را بی نتیجه و ذایل کند.

حتما برای شما پیش آمده است که در یک مهمانی، با چشیدن دستپخت میزبان غافل گیر شوید و با تعجب از خودتان بپرسید راز او چیست؟ اما قبل از اینکه هنر و توانایی خود را زیر سوال ببرید این مطلب را مطالعه کنید تا متوجه شوید راز این مزه ی ناب و خاص، دقت به جزئیاتی به خصوص جنس ظروف و قابلمه هاست.

 

قابلمه چدن اصل

ظروف چدن

چدن ترکیبی از آهن و کربن است و قابلمه های چدنی با این ترکیب بهترین نوع ظروف جهت پخت و پز در منازل و حتی رستوران ها و آشپزخانه ها هستند. ظروف چدنی بهترین نوع ظروف برای طبخ غذا هستند و دلیل این برتری، عدم کنش و واکنش های شیمیایی و منفی با غذاست. همچنین این ظروف به دلیل افزایش یون های آهن در غذا برای سلامتی انتخاب بهتری هستند به خصوص در این برهه از زمان که کمبود آهن در تمامی سنین شایع و رایج است.

قابلمه های چدن امکان پخش حرارت به صورت یکنواخت را فراهم می آورد. حرارت یکنواخت در طبخ غذا یک نکته ی کلیدی است. البته همه ی این موارد در صورتی صحیح است که قابلمه چدن اصل باشد. متاسفانه در بازار کنونی عده ای از عدم آگاهی مشتریان سواستفاده کرده و محصولات غیراصل و نامرغوب را به جای اصل جا می زنند و با قیمت محصول اصل به فروش می رسانند.

عمر بالای قابلمه های چدن موجب شده تا برای طبخ غذا در طولانی مدت و با حرارت کم تا زیاد مناسب باشند. مقاومت این ظروف در برابر حرارت آنها را در برابر دمای زیاد محفوظ می دارد از این رو برای سرخ کردن، پخت غذا در مدت زمان طولانی و حتی جهت قراردادن در فر مناسب باشد.

مجموعه ی آریاپسند با تلاش های بسیار در حوزه ی تولید قابلمه چدن اصل محصولاتی باکیفیت و درجه یک به مشتریان عرضه می دارد تا مانع از فعالیت کلاه برداران در این حوزه شود و کیفیت واقعی را در اختیار مشتریان خود قرار دهد.

آریاپسند طی چند سال تحقیق و بررسی در این حوزه و چندین سال فعالیت موفق به عرضه ی قابلمه چدن اصل در بازار ایران گردیده است.

تشخیص قابلمه چدن اصل از تقلبی

همانطور که گفتیم متاسفانه در بازار شاهد قابلمه های چدن تقلبی هستیم و دلیل این اتفاق عدم آگاهی مصرف کنندگان است. از این رو مجموعه آریاپسند خود را ملزم دانست تا با ارائه ی این اطلاعات به مخاطبان خود مانع از سواستفاده از اعتماد آنها شود. بنابراین قبل از اقدام به خرید قابلمه چدن این بخش را مطالعه نمایید.

بسیاری از ظروفی که با نام چدن به فروش می رسند در واقعیت از جنس آلومینیوم فشرده هستند و از پوشش تلفون برای داخل آن استفاده می شود. همچنین در ممکن است در ترکیب آهن + کربن، مقادیری آلومینیوم وجود داشته باشد و کیفیت آن را پایین آورد. در این صورت اصلا برای پخت و پز مناسب نیستند.

    1. راه مطمئنی که می توان به وسیله ی آن ظروف چدن اصل را از تقلبی تشخیص داد استفاده از آهن ربا است. ظروف چدنی به دلیل برخورداری از آهن در خود به راحتی به آهن ربا میچسبند.
    2. روش دیگری که می توان تشخیص داد پرتاپ ظرف از ارتفاع زیاد است. ظرف چدن اصل در تماس با زمین دچار شکستگی می شود. اگر ظرف کج و له شود تقلبی است.
    3. و آخرین روش جهت تشخیص خرید از برندهای معتبر و قابل اعتماد است.

 

مزایای قابلمه چدن

    • سالم و بهداشتی
    • عدم فعل و انفعالات با مواد غذایی
    • پخش حرارت یکنواخت
    • نظافت و شستشوی آسان
    • عمر طولانی
    • استحکام و مقاومت بالا در برابر حرارت
    • سازگار با محیط زیست

معایب قابلمه چدن

    • اگر ظروف اصل باشند گران قیمت و کمیاب اند اما در مقایسه با مزیت هایی که دارد به صرفه و اقتصادی است
    • وزن آنها کمی سنگین است
    • ظروف چدن بدون روکش جهت پخت غذاهای اسیدی مناسب نیست.

نگه داری از قابلمه چدن

    • در صورتی که قابلمه ی چدن شما روکش ندارد، قبل از استفاده به مدت چند دقیقه آن را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
    • در اولین بار از استفاده ی ظروف چدن اصل بدون روکش داخل ظرف را چند قطره روغن بریزید تا کمی چرب شود و سپس برای یک الی دو ساعت روی حرارت یا درون فر قرار دهید.
    • پس از اتمام پخت و پز، مواد غذایی را از درون ظروف خارج سازید تا چدن اکسید نشود.
    • از پخت غذاهای اسیدی مثل آبلیمو و گوجه فرنگی در ظروف چدن بدون روکش خودداری کنید.
    • جهت شستشو از ابر و مایع ظرفشویی استفاده کنید. به هیچ وجه از اسکاچ و سیم ظرفشویی برای شستشوی قابلمه و ظروف چدنی اصل استفاده نکنید.
    • برای هم زدن غذا از قاشق های مخصوص این جنس قابلمه و یا قاشق های چوبی استفاده کنید.

جهت خرید قابلمه چدن اصل از برند آریاپسند بر روی محصولات اطمینان حاصل کنید. همچنین می توانید جهت خرید مستقیم از این مجموعه و اطمینان از اصالت کالا از طریق وب سایت رسمی این مجموعه aria-pasand.ir محصولات مورد نظر خود را به صورت آنلاین خریداری کنید و در اسرع وقت کالای خودت را درب منزل تحویل بگیرید.